Jocuri Mesajul Lui Emily Intr O Sticla


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Mesajul Lui Emily Intr O Sticla

Descriere: Delicious - Mesajul Emily in a Bottle este un joc fantastic de gestionare a restaurantelor, cu o poveste frumoasă și un joc captivant. Trebuie să-l ajuți pe tatăl lui Emily Edward să-și administreze restaurantul italian și să-și servească clienții la un standard ridicat. Trebuie să le luați comenzile, să le pregătiți mâncărurile, să le serviți mesele, să colectați plata și să ștergeți mesele, se pare ca fără dvs., restaurantul nu va reuși! Încercați să lucrați cât mai repede posibil comanda și să nu-i țineți pe clienți în așteptare. Deși trebuie să fii rapid, trebuie să ai mare atenție la detalii și să servești clienților alimentele și băuturile corecte, altfel acestia vor fi nemulțumite. Dacă serviciul dvs. este impecabil, veți primi un sfat! Pentru fiecare comandă pe care o completați și fiecare client mulțumit obțineți un punctaj și un rating de performanță. Îți poți menține restaurantul italian funcționând fără probleme și sal ajuti pe Edward?
Control: Foloseste mousul pentru a te juca jocul.
Publicitate

Jucati acum Mesajul Lui Emily Intr O Sticla doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Mesajul Lui Emily Intr O Sticla - Jocuri pentru copii

Mesajul Lui Emily Intr O Sticla Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Mesajul Lui Emily Intr O Sticla pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Mesajul Lui Emily Intr O Sticla este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Mesajul Lui Emily Intr O Sticla, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Restaurant Jocuri Online Gratuite, Jocuri cu Restaurante, Restaurant Jocuri, Jocuri Restaurant, jocuri de gatit cu restaurant,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Mesajul Lui Emily Intr O Sticla pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games