Jocuri 18 Wheeler Cargo Simulator


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > 18 Wheeler Cargo Simulator

Descriere: 18 Wheeler Cargo Simulator este un nou joc 3D de simulare a camioanelor, disponibil gratuit aici pe Pezo.ro. În acest joc de camioane de condus va trebui să vă transportați mărfurile cu ajutorul unui vehicul cu 18 roți prin drumuri și peisaje dificile, asigurându-vă că încărcătura dvs. este cât mai puțin avariată posibil. Ceea ce trebuie să transportați va varia în funcție de joc, puteți câștiga bani din locurile de muncă și puteți debloca încărcături noi pentru transport. Fiți atenți, totuși, sarcina este grea și drumurile sunt dificile. Mult noroc si bafta la cele mai bune jocuri 3D cu camioane din 2019.
Control: Condu cu sagetiile de la tastatura si cu mausul navigheaza prin joc.
Publicitate

Jucati acum 18 Wheeler Cargo Simulator doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

18 Wheeler Cargo Simulator - Jocuri pentru copii

18 Wheeler Cargo Simulator Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii 18 Wheeler Cargo Simulator pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. 18 Wheeler Cargo Simulator este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul 18 Wheeler Cargo Simulator, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocu cu camioane, jocuri 3D, jocuri noi 3D, jocuri offroad, jocuri cu transportat marfa, jocuri cu remorci, jocuri cu tir,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri 18 Wheeler Cargo Simulator pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games