Jocuri 30 De Zile Cu Miere


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Animale > 30 De Zile Cu Miere

Descriere: In acest joc esti un apicultor incepator care incearca sa produca miere pentru prima data. Ai o gradina unde poti sa iti asezi stupii de albine si unde poti sa plantezi flori pentru ca albinele sa aiba de unde culege nectarul necesar pentru miere. Trebuie sa produci cat mai multa miere in 30 de zile. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum 30 De Zile Cu Miere doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

30 De Zile Cu Miere - Jocuri pentru copii

30 De Zile Cu Miere Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii 30 De Zile Cu Miere pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. 30 De Zile Cu Miere este un joc din categoria Jocuri Cu Animale unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul 30 De Zile Cu Miere, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu albine, Jocuri albine, Jocuri cu flori, Jocuri flori,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri 30 De Zile Cu Miere pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games