Jocuri 4WD Off Road Cars


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > 4WD Off Road Cars

Descriere: Buna ziua copii aicea pe Pezo.ro unde gasiti cele mai bune jocuri pentru copii online and pregatit cel mai nou joc de la brightestgames.com numit 4WD Off Road Cars. In care veti avea parte de o provocare de mari proportii. Condu mai multe jeepuri, camioane si camionete pe cele mai salbatice drumuri si cele mai dificile si pline de noroi. In fiecare dintre cele 10 nivels urmați cercul albastru până la destinație. Colectati monede de aur de la fiecare nivel pentru a avea bani în plus și pentru a cumpăra vehicule și upgrade-uri. Modificaţi părţile maşinilor pentru a vă îmbunătăţi stilul de joc şi pentru a vă ajuta să depăşiţi mai uşor obstacolele. Pentru a te descurca cu acest joc folositi tastele săgeată pentru a conduce și a echilibra mașinile. Apăsați bara de spațiu pentru a frâna. Utilizați tasta X pentru a elibera cablul și tasta C pentru a trage mașina. Utilizaţi butonul stâng de la mouse pentru a folosi snorkel. Sa aveti cel mai frumos timp online cu acest joc cu masini cu tractiune integrala de offroad doar pe Pezo.ro!
Control: Utilizați tastele săgeată pentru a conduce și a echilibra mașinile. Apăsați bara de spațiu pentru a frâna. Utilizați tasta X pentru a elibera cablul și tasta C pentru a trage mașina. Utilizați butonul stâng pentru snorkel.
Publicitate

Jucati acum 4WD Off Road Cars doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

4WD Off Road Cars - Jocuri pentru copii

4WD Off Road Cars Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii 4WD Off Road Cars pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. 4WD Off Road Cars este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul 4WD Off Road Cars, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri offroad, 4x4, Camioane, jeepuri, Off road, camionete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri 4WD Off Road Cars pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games