Jocuri Acasa La Alba Ca Zapada


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Acasa La Alba Ca Zapada

Descriere: Decoreaza gradina albei ca zapada si a celor 7 pitici, pentru un peisaj de basm. Aranjeaza casutele piticilor, copaceii, pasaricile, aranjeaza-i si pe cei 7 pitici si pe alba ca zapada. Creaza un peisaj de poveste.
Control: Fa click pe obiectele din joc si aranjeaza-le dupa cum iti place tie.
Publicitate

Jucati acum Acasa La Alba Ca Zapada doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Acasa La Alba Ca Zapada - Jocuri pentru copii

Acasa La Alba Ca Zapada Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Acasa La Alba Ca Zapada pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Acasa La Alba Ca Zapada este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Acasa La Alba Ca Zapada, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de decorat, Jocuri cu decoratiuni, Jocuri cu alba ca zapada, Jocuri cu pitici, Jocuri cu cei 7 pitici, Jocuri cu poveste, Jocuri de basm,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Acasa La Alba Ca Zapada pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games