Jocuri Acrobatii 3D Cu Avionul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Avioane > Acrobatii 3D Cu Avionul

Descriere: Dupa mult antrenament ai ajuns in sfarsit sa participi la un concurs international de acrobatii in aer. Cu toate ca ai fost foarte entuziasmat la inceput, acum ai inceput sa iti dai seama ce presupune cu adevarat acest lucru. Ai realizat ca trebuie sa muncesti cu mult mai mult decat inainte. In aceasta etapa a concursului trebuie sa te rotesti in aer intrand prin niste cercuri si in functie de cat de bine vei face aceste acrobatii, vei primi puncte din partea juriului. Ai grija sa primesti un punctaj cat mai mare. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "C"
Publicitate

Jucati acum Acrobatii 3D Cu Avionul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Acrobatii 3D Cu Avionul - Jocuri pentru copii

Acrobatii 3D Cu Avionul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Acrobatii 3D Cu Avionul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Acrobatii 3D Cu Avionul este un joc din categoria Jocuri Cu Avioane unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Acrobatii 3D Cu Avionul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Jocuri online, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri cu acrobatii, Jocuri acromatii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Acrobatii 3D Cu Avionul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games