Jocuri Acrobatii Cu Avionul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Avioane > Acrobatii Cu Avionul

Descriere: Intodeauna ai vrut sa devii un pilot, dar nu orice pilot ci unul care executa diferite acrobatii in zbor.Acum, in acest joc ai sansa de a-ti testa indemanarea la pilotarea avionului in diferite situatii.
Control: Treci prin toate cercurile colorate, pentru a folosi putere mai mare foloseste tasta SPACE iar pentru a pilota avionul foloseste SAGETILE.
Publicitate

Jucati acum Acrobatii Cu Avionul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Acrobatii Cu Avionul - Jocuri pentru copii

Acrobatii Cu Avionul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Acrobatii Cu Avionul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Acrobatii Cu Avionul este un joc din categoria Jocuri Cu Avioane unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Acrobatii Cu Avionul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu avioane, Jocuri cu acrobatii, Jocuri cu piloti de avioane, Jocuri de pilotat, Jocuri de indemanare, Jocuri faine,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Acrobatii Cu Avionul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games