Jocuri Administrator La Ferma De Cai


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Administrator La Ferma De Cai

Descriere: In "Ferma cailor" scopul tau este sa administrezi o ferma de cai. Poti sa cumperi cai si sa ii inscri la curse pentru a castiga bani. Dupa ce iti vei incepe ferma vei fi incris la diferite campionate de cai. Ai la dispozitie doar 3 ani ca sa iti dezvolti ferma asa ca asigura-te cu nu risipesti timpul.
Control: Pentru a juca acest joc se uitilzeaza mouse-ul si tasta"SPACE" pentru a face calul sa fuga
Publicitate

Jucati acum Administrator La Ferma De Cai doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Administrator La Ferma De Cai - Jocuri pentru copii

Administrator La Ferma De Cai Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Administrator La Ferma De Cai pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Administrator La Ferma De Cai este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Administrator La Ferma De Cai, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri cu ferma, Jocuri ferma, Jocuri cai, Jocuri cu cai, Jocuri cu curse de cai, Jocuri curse de cai,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Administrator La Ferma De Cai pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games