Jocuri Aduna Galbeni


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Aduna Galbeni

Descriere: Stiu ca asteptati de mult timp un joc cu motociclete, de aceea noi avem acum deosebita placere de a adauga acest joc in care tu va trebui sa aduni galbeni , mergand linistit cu scuterul tau pe o strada dintre blocuri . Tot ce trebuie sa faci in acest joc este sa sari peste obstacole si sa aduni banutii de culoare galbena.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a sari si pentru a controla viteza motoscuterului.
Publicitate

Jucati acum Aduna Galbeni doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Aduna Galbeni - Jocuri pentru copii

Aduna Galbeni Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Aduna Galbeni pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Aduna Galbeni este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Aduna Galbeni, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu scutere, Jocuri cu motociclete, Jocuri cu motoare, Jocuri cu obstacole, Jocuri cu bani, Jocuri de strans bani, Jocuri cu motorete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Aduna Galbeni pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games