Jocuri Afacerea Cu Inghetata


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Afacerea Cu Inghetata

Descriere: Esti incepator la un magazin de inghetata si trebuie sa servesti clienti intr-o zi foarte incarcata. Clientii sunt foarte multi si tu trebuie sa ti minte ce au comandat, sa ii servesti si apoi sa le iei banii. Pe masura ce inaintezi in joc o sa fie si mai multi clienti asa ca ai grija.
Control: foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Afacerea Cu Inghetata doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Afacerea Cu Inghetata - Jocuri pentru copii

Afacerea Cu Inghetata Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Afacerea Cu Inghetata pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Afacerea Cu Inghetata este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Afacerea Cu Inghetata, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu inghetata, Jocuri inghetata, Jocuri cu afaceri, Jocuri afaceri, Jocuri cu magazine, Jocuri magazine,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Afacerea Cu Inghetata pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games