Jocuri Afacerea Cu Restaurantul Japonez


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Afacerea Cu Restaurantul Japonez

Descriere: Tocmai ti-ai deshcis o afacere, un restaurant cu specific Japonez. La restaurant, evident, vor veni numai persoane japoneze care iti vor cere diferite retete. Fale pe plac clientilor si poti ramane cu un bacsis.
Control: Foloseste MOUSE-UL pentru a face toate operatiile.
Publicitate

Jucati acum Afacerea Cu Restaurantul Japonez doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Afacerea Cu Restaurantul Japonez - Jocuri pentru copii

Afacerea Cu Restaurantul Japonez Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Afacerea Cu Restaurantul Japonez pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Afacerea Cu Restaurantul Japonez este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Afacerea Cu Restaurantul Japonez, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de servit, Jocuri cu restaurant, Jocuri de gatit, Jocuri cu gatit, Jocuri cu servit, Jocuri pentru fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Afacerea Cu Restaurantul Japonez pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games