Jocuri Agent Combat


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Agent Combat

Descriere: In acest joc esti agentul Sam. Generalul te-a trimis intr-o misiune extrem de importanta. Trebuie sa distrugi toate bazele militare inamice deoarece, dusmanii tarii tale pun la cale un plan prin care sa produca mai multe atentate in diferite orase din tara. Impusca-i pe toti soldatii din baze. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Agent Combat doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Agent Combat - Jocuri pentru copii

Agent Combat Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Agent Combat pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Agent Combat este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Agent Combat, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu teroristi, Jocuri teroristi, Jocuri cu armata, Jocuri armata, Jocuri cu agent, Jocuri agent, Jocuri combat, Jocuri cu lupte, Jocuri lupte, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Agent Combat pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games