Jocuri Agentul De Curatenie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Agentul De Curatenie

Descriere: Leon a fost angajat sa curete calculatorul tau de tot felul de intrusi. El a venit dotat cu un aspirator si este gata sa aspire toti viermii din carcasa calculatorului tau. Trebuie sa fii foarte atent pentru ca viermii sunt foarte energici si periculosi. Ei sunt speriati si te vor ataca, sa ii lasi in pace. Nu te lasa impresionat si distruge-i pe toti.
Control: Foloseste tastele sageti pentru a te deplasa prin calculator si tasta ctrl pentru a porni aspiratorul.
Publicitate

Jucati acum Agentul De Curatenie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Agentul De Curatenie - Jocuri pentru copii

Agentul De Curatenie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Agentul De Curatenie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Agentul De Curatenie este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Agentul De Curatenie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu viermi, Jocuri cu rame, Jocuri cu aspirator, Jocuri cu gunoaie, Jocuri de curatat, Jocuri de aspirat, Jocuri de facut curat, Jocuri cu calculatoare, Jocuri faine,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Agentul De Curatenie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games