Jocuri Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Biciclete > Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui

Descriere: Intr-o zi foarte frumoasa prietena lui Alex a fost rapita de catre un rege rau ce locuia la castel.Cum alex este campion la mountain-bike a pornit spre castel pe bicicleta.Ajuta-l pe Alex sa ajunga cat mai repede la prietena lui si sa o salveze de regele cel rau.
Control: Colecteaza toate cheile pentru a trece la nivelul urmator. Pentru a face acest lucru foloseste SAGETILE iar pentru a schimba directia bicicletei foloseste tasta SPACE.
Publicitate

Jucati acum Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui - Jocuri pentru copii

Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui este un joc din categoria Jocuri Cu Biciclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu biciclete, Jocuri cu alex, Jocuri cu regi, Jocuri de indemanare, Jocuri cu biciclisti, Jocuri cu acrobatii cu bicicleta,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ajuta L Pe Alex Sa Ajunga La Prietena Lui pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games