Jocuri Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance

Descriere: Ronaldo se pare ca a inceput sa se ingrase foarte mult si nu prea rezista fara mancare. In acest joc va trebui sa te feresti de pe mancarea de pe teren si sa sutezi in minge, ai grija deoarece daca vei manca mult te vei ingrasa iar fotbalistul advers va suta inaintea ta si vei pierde.
Control: Foloseste SAGETILE pentru a te feri de mancare.
Publicitate

Jucati acum Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance - Jocuri pentru copii

Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu ronaldo, Jocuri cu fotbal, Jocuri cu mancare, Jocuri pentru baieti, Jocuri de fotbal, Jocuri pentru copii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ajuta L Pe Ronaldo Sa Nu Mai Manance pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games