Jocuri Ambulanta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2019 > Jocuri Cu Masini > Ambulanta

Descriere: Vijai este un pilot de curse foarte renumit si foarte cunoscut.De curand a aparticipat la un concurs la care a avut un accident cu masina.Din cauza ca masina nu era a lui acum trebuie sa o plateasca o suma mare de bani.Ca sa faca rost de ei s-a angajat ca si sofer pe ambulanta.Hai sa il ajutam sa duca pacientii la timp la spital fara sa apara complicatii.
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza sagetiile de la tastatura si bara space
Publicitate

Jucati acum Ambulanta doar pe Pezo.ro

");
Ti-a placut acest joc?

Ambulanta - Jocuri pentru copii

Ambulanta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ambulanta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ambulanta este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ambulanta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu masini, Jocuri cu ambulanta, Jocuri cu doctori, Jocuri cu pacienti, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ambulanta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games