Jocuri Antrenament Cu Pistolul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Antrenament Cu Pistolul

Descriere: Tocmai te-ai inscris la o facultate pentru a deveni un agent special secret. Acum te afli la un poligon pentru antrenament. Trebuie sa lucrezi mult pentru a deveni cel mai bun tragator, asa ca, pune-te pe treaba si nu te lasa pana nu nimeresti fiecare tinta la mijloc. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Antrenament Cu Pistolul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Antrenament Cu Pistolul - Jocuri pentru copii

Antrenament Cu Pistolul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Antrenament Cu Pistolul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Antrenament Cu Pistolul este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Antrenament Cu Pistolul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, jocuri pentru baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu pistoale, Jocuri pistoale, Jocuri cu pistol, Jocuri pistol, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Antrenament Cu Pistolul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games