Jocuri Antrenamente La Impuscat


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Antrenamente La Impuscat

Descriere: In acest joc te vei antrenat pur si simplu la impuscat. Va trebui sa impusti aceste panouri miscatoare ,care te vor ajuta sa ajungi un tirist profesionist. Incearca sa termini toate misiunile pentru a ajunge un profesionist. Ai, de asemenea, posibilitatea de a-ti schimba si arma.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a trage , tasta R pentru a reincarca si tasta space pentru a schimba arma.
Publicitate

Jucati acum Antrenamente La Impuscat doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Antrenamente La Impuscat - Jocuri pentru copii

Antrenamente La Impuscat Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Antrenamente La Impuscat pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Antrenamente La Impuscat este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Antrenamente La Impuscat, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu arme, Jocuri de impuscat, Jocuri cu pistoale, Jocuri tir, Jocuri misiuni, Jocuri de tras cu arma, Trage cu pusca, Jocuri cu pusti,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Antrenamente La Impuscat pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games