Jocuri Antrenamentul Unui Asasin


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Antrenamentul Unui Asasin

Descriere: In acest joc tocmai te-ai inscris la o scoala pentru a deveni un asasin profesionist care sa lucreze pentru serviciile secrete. Antrenamentul tau este organizat in nivele. La primul nivel te afli intr-un aeroport si trebuie sa elimini toate tintele aflate in miscare. Ai grija sa iti reincarci arma cand ti se termina gloantele. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Antrenamentul Unui Asasin doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Antrenamentul Unui Asasin - Jocuri pentru copii

Antrenamentul Unui Asasin Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Antrenamentul Unui Asasin pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Antrenamentul Unui Asasin este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Antrenamentul Unui Asasin, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu asasin, Jocuri asasin, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri de actiune, Jocuri actiune,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Antrenamentul Unui Asasin pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games