Jocuri Antreneaza Te Cu Beckham


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Antreneaza Te Cu Beckham

Descriere: Antreneaza-te si tu cu Beckham inainte de marile meciuri in care veti juca impreuna. Trebuie sa castigati campionatul de fotbal si pentru asta trebuie sa fiti foarte pregatiti. Marcati in acest joc goluri dupa goluri din cele mai dificile pozitii de pe teren.
Control: Folositi mouse-ul pentru a suta pe poarta si pentru a marca goluri. Tot cu mouse-ul veti alege si directia mingii.
Publicitate

Jucati acum Antreneaza Te Cu Beckham doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Antreneaza Te Cu Beckham - Jocuri pentru copii

Antreneaza Te Cu Beckham Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Antreneaza Te Cu Beckham pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Antreneaza Te Cu Beckham este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Antreneaza Te Cu Beckham, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu vedete din fotbal, Jocuri cu beckham, Jocuri cu fotbalisti, Jocuri fotbal 2010, Jocuri noi 2010, Jocuri fotbal cu vedete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Antreneaza Te Cu Beckham pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games