Jocuri Antrenorul Dificil


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Antrenorul Dificil

Descriere: Te-ai inscris la o echipa de fotbal si ai dat aici de un antrenor extrem de dificil. Niciodata nu ii convine nimic si nu stie decat sa tipe. El iti explica ce ai de facut inainte de meci iar tu trebuie sa faci exact ca el, altfel risti sa tipe la tine si sa fie nervos toata ziua.
Control: Urmeaza instructiunile antrenorului si pune-le in practica in acest joc de fotbal cu ajutorul mouse-ului.
Publicitate

Jucati acum Antrenorul Dificil doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Antrenorul Dificil - Jocuri pentru copii

Antrenorul Dificil Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Antrenorul Dificil pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Antrenorul Dificil este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Antrenorul Dificil, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu antrenori, Jocuri cu fotbalisti, Jocuri de invatat fotbal, Antrenorul si fotbalistii, Jocuri de fotbal,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Antrenorul Dificil pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games