Jocuri Apara Baza Militara


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Apara Baza Militara

Descriere: Esti soldat in armata americana si ai fost trimis pe campul de lupta. Deoarece acolo niciodata nu poti sti cand te ataca inamicii trebuie sa stati cu randul sa paziti noaptea unitatea militara. in aceasta noapte ai fost ales sa stai de paza. Fi cu ochi-n patru la orice miscare, iar cand vor ataca inamicii ia-ti inima in dinti si apara-ti unitatea militara.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul, sagetile de la tastatura, tasta "SPACE" si tasta "R"
Publicitate

Jucati acum Apara Baza Militara doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Apara Baza Militara - Jocuri pentru copii

Apara Baza Militara Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Apara Baza Militara pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Apara Baza Militara este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Apara Baza Militara, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Pezo, Jocuri militare, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri aparare, Jocuri de aparare, Jocuri actiune, Jocuri de actiune,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Apara Baza Militara pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games