Jocuri Apara Te De Inamici


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Apara Te De Inamici

Descriere: In acest joc trebuie sa te aperi de inamici folosind cea mai tare arma pe care o ai tu in dotare. Nu le da nicio speranta acestor mici monstruleti , care vor sa-ti faca viata un calvar . Impusca-i fara sa ai vreun fel de resentiment , si ai grija sa nu te impuste ei pe tine sau sa iei vreo racheta din partea lor .
Control: Foloseste mouse-ul pentru a-i impusca pe dusmani, tasta up pentru a sari iar tasta down pentru a te lasa in jos . Fii atent si la saculetii cu bani si la cei ce contin viata , incearca sa strangi cat mai multi posibil.
Publicitate

Jucati acum Apara Te De Inamici doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Apara Te De Inamici - Jocuri pentru copii

Apara Te De Inamici Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Apara Te De Inamici pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Apara Te De Inamici este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Apara Te De Inamici, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de impuscat, Jocuri impuscaturi, Jocuri cu arme, Jocuri cu rachete, Jocuri cu inamici, Jocuri alien, Jocuri defense, Jocuri de aparat, De strans bani,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Apara Te De Inamici pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games