Jocuri Arcasul Tribului


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Arcasul Tribului

Descriere: In acest nou super joc tu esti membru intr-un trib indian. Ai ajuns la 15 ani, varsta de la care poti participa la concursurile organizate de trib. La acest concurs trebuie sa tragi cu arcul si sa nimeresti un mar care este asezat pe capul maestrului tau care te invata arta arcasior. La fiecare nivel te vei departa tot mai mult de maestru, ceea ce inseamna ca iti va fi tot mai dificil sa nimeresti marul. Dovedeste ca este cel mai bun arcas al tribului! Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Arcasul Tribului doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Arcasul Tribului - Jocuri pentru copii

Arcasul Tribului Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Arcasul Tribului pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Arcasul Tribului este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Arcasul Tribului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri cu arcasi, Jocuri arcasi, Jocuri shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Arcasul Tribului pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games