Jocuri Aripi Wacky


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Avioane > Aripi Wacky

Descriere: Esti pasionat de zbor? Acum ai sansa sa pilotezi un super avion. In acest joc esti la scoala de piloti si inveti totul despre avioane. Ai trecut cu bine de proba teoretica, insa acum a venit randul probei practice. La aceasta proba trebuie sa dai tot ce ai mai bun. Mai intai, trebuie sa decolezi iar apoi sa incerci sa tii avionul in aer si sa culegi cat mai multe stelute. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Aripi Wacky doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Aripi Wacky - Jocuri pentru copii

Aripi Wacky Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Aripi Wacky pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Aripi Wacky este un joc din categoria Jocuri Cu Avioane unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Aripi Wacky, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Aripi Wacky pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games