Jocuri Artist In Tatuat


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Artist In Tatuat

Descriere: In acest joc esti un incepator intr-un salon de facut tatuaje. Ca sa reusesti sa devi cel mai bun trebuie sa ai grija sa faci tatuajele cat mai bine si cat mai atragatoare. Fi atent la ceasul care indica gradul de durere al clientilor si la cel care iti arata cat de rau iti tremura mana. Daca ti cont de aceste aspecte vei deveni cu siguranta un artist in tatuat.
Control: foloseste mouse-ul pentru a face tatuajele
Publicitate

Jucati acum Artist In Tatuat doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Artist In Tatuat - Jocuri pentru copii

Artist In Tatuat Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Artist In Tatuat pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Artist In Tatuat este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Artist In Tatuat, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de facut tatuaje, Jocuri cu tatuaje, Jocuri de tatuat, Jocuri pentru copii, Jocuri de facut tatuaje online,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Artist In Tatuat pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games