Jocuri Aruncatorul De Meteoriti


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Aruncatorul De Meteoriti

Descriere: Pe o insula tropicala, undeva departe, a trait un baiat caruia ii placea foarte mult sa priveasca la stele. n fiecare seara, el se uita la cer si admira stelele. Pana intr-o zi ... Dintr-o data, o stea a cazut din cer si a aterizat chiar pe insula lui! Baiatul a vazut un mare crater si un meteorit trist in interiorul acestuia. Desigur, el a decis sa trimita inapoi in spatiu tristul meteorit pentru a-l face o stea fericită şi strălucitoare din nou. Vrei sa-l ajuti?
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Aruncatorul De Meteoriti doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Aruncatorul De Meteoriti - Jocuri pentru copii

Aruncatorul De Meteoriti Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Aruncatorul De Meteoriti pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Aruncatorul De Meteoriti este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Aruncatorul De Meteoriti, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu meteoriti, Jocuri meteoriti, Jocuri amuzante,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Aruncatorul De Meteoriti pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games