Jocuri Asasinul Perfect


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Asasinul Perfect

Descriere: Lucrezi pentru o agentie secreta de asasini si ai fost ales asasinul perfect al anului. Pentru aceasta, ai fost trimis intr-o misiune top secreta, extrem de periculoasa. Datoria ta este sa te infiltrezi intr-o baza terorista si sa ii elimini pe intrusi cat mai repede cu putinta. Nu uita sa iti reincarci arma cand ti se termina gloantele. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE" si tasta "R" pentru raincarcarea armei
Publicitate

Jucati acum Asasinul Perfect doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Asasinul Perfect - Jocuri pentru copii

Asasinul Perfect Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Asasinul Perfect pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Asasinul Perfect este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Asasinul Perfect, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocutri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri baieti, Jocuri de baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu shooting, Jocuri shooting, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu asasini, Jocuri asasini, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Asasinul Perfect pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games