Jocuri Asistent Personal


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Asistent Personal

Descriere: Tocmai te-ai angajat ca asistent personal la cineva foarte popular ... tocmai la Miss Celebrity!!! Acum trebuie sa indeplinesti toate ordinele sefei. Treaba ta in acest joc este sa cauti lucrurile pe care Miss Celebrity le-a pierdut si sa faci curat. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Asistent Personal doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Asistent Personal - Jocuri pentru copii

Asistent Personal Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Asistent Personal pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Asistent Personal este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Asistent Personal, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri obiecte pierdute, Jocuri cu obiecte pierdute, Jocuri cu asistent, Jocuri asistent,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Asistent Personal pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games