Jocuri Asistenta La Maternitate


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Dress Up > Asistenta La Maternitate

Descriere: Alexis lucreaza la maternitatea de la spitalul din centrul orasului in care locuieste. Prin mainile ei trec toti bebelusii care se nasc in acest spital. Ea este foarte fericita de fiecare data cand vede un nou-nascut si il trateaza ca si pe propriul ei copil. In acest joc trebuie sa ii alegi vestimentatia lui Alexis si bebelusului pe care il tine in brate. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Asistenta La Maternitate doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Asistenta La Maternitate - Jocuri pentru copii

Asistenta La Maternitate Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Asistenta La Maternitate pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Asistenta La Maternitate este un joc din categoria Jocuri Dress Up unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Asistenta La Maternitate, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri de imbracat, Jocuri imbracat, Jocuri cu asistente medicale, Jocuri asistente medicale, Jocuri cu asistente, Jocuri asistente,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Asistenta La Maternitate pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games