Jocuri Asterix Si Obelix


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Asterix Si Obelix

Descriere: Celebrele personaje frantuzesti Asterix si Obelix s-au intors acum intr-un joc.Alege-ti unul dintre cele doua personaje si treci prin cele mai multe aventuri strangand in accelasi timp banuti. La sfarsit castigi un minunat print-screen cu cele doua personaje.
Control: Foloseste SAGETILE pentru a sari,merge si ii bate pe inamici. Ai grija la tepi si cavalerie doarece te poate omora. Oala pe foc iti va da energie maxima.
Publicitate

Jucati acum Asterix Si Obelix doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Asterix Si Obelix - Jocuri pentru copii

Asterix Si Obelix Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Asterix Si Obelix pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Asterix Si Obelix este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Asterix Si Obelix, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri cu asterix si obelix, Jocuri cu asterix, Jocuri cu obelix, Jocuri cu cavalerie,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Asterix Si Obelix pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games