Jocuri Atac Pe Timp De Iarna


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Atac Pe Timp De Iarna

Descriere: Regulile acestui joc sunt simple: incearca sa neutralizezi cat de multe unitati de inamici poti, impiedicand dusmanii sa iti distruga baza militara. Supravietuieste celor 25 de valuri de atac si vei primi o medalie. Insa, jocul nu se va sfarsi aici, ci, tu vei putea continua sa te joci cat vrei. Acest joc tinde spre unul realistic, tocmai de aceea atunci cand vei trage cu arma va dura ceva timp pana ce glontul va ajunge la inamicul ochit. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul, tasta "R", tasta "F", tasta "V", tastele "1", "2", "3", tasta "Q" si tasta "M"
Publicitate

Jucati acum Atac Pe Timp De Iarna doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Atac Pe Timp De Iarna - Jocuri pentru copii

Atac Pe Timp De Iarna Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Atac Pe Timp De Iarna pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Atac Pe Timp De Iarna este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Atac Pe Timp De Iarna, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu lupte armate, Jocuri lupte armate,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Atac Pe Timp De Iarna pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games