Jocuri Atacul Pizzei


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Atacul Pizzei

Descriere: Papa louie este celebru pentru mancarurile sale , dar mai ales pentru pizza delicioasa pe care acesta o face. Niste oameni rai vor sa ii fure reteta si sa o foloseasca si ei , dar tu nu le vei permite acest lucru . Lupta-te cu acesti monstri foarte rai , si invinge-i.
Control: Foloseste tastele directionale pentru a merge prin traseu , tasta space pentru a sari, si tastele x,z pentru a arunca cu otrava.
Publicitate

Jucati acum Atacul Pizzei doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Atacul Pizzei - Jocuri pentru copii

Atacul Pizzei Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Atacul Pizzei pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Atacul Pizzei este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Atacul Pizzei, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pizza, Jocuri papa louie, Jocuri arcade, Jocuri cu monstri, Jocuri cu lupte,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Atacul Pizzei pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games