Jocuri Atacul Tancurilor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tancuri > Atacul Tancurilor

Descriere: Esti in al 2-lea razsboi mondial de partea Americanilor. Nu este un razboi usor ci din contra este cel mai greu razboi purtat de Americani vreodata. Distruge tancurile Panzer Germane, cele mai puternice tancuri pentru a nu intra in oras. Ai grija! ele vin pe 3 nivele deci trebuie sa te coordonezi in asa fel incat sa distrugi tancurile inamice de pe cele toate 3 nivele.
Control: Foloseste tasta SPACE pentru a trage ghiulele si distruge tancurile inamice iar SAGETILE pentru a schimba nivelul dorit.
Publicitate

Jucati acum Atacul Tancurilor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Atacul Tancurilor - Jocuri pentru copii

Atacul Tancurilor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Atacul Tancurilor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Atacul Tancurilor este un joc din categoria Jocuri Cu Tancuri unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Atacul Tancurilor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tancuri, Jocuri cu razboi, Jocuri cu tancuri de razboi, Jocuri cu panzer, Jocuri cu america, Jocuri de razboi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Atacul Tancurilor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games