Jocuri Auditie La Vioara


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Auditie La Vioara

Descriere: Viola este o profesoara splendida in scoala noastra.Preda vioara de cand a terminat liceul. Este asa de buna deoarece de mica a invatat si i-a placut asa de mult incat in fiecare zi repeta si repeta. De data aceasta este pregatita sa invete cati mai multi elevi sa cante la vioara.Ea iti va prezenta tastele pe care trebuie sa apesi si cat timp ca sunetul sa sune cat mai frumos.Mult succes!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza tastele care va sunt prezentate la inceput de joc
Publicitate

Jucati acum Auditie La Vioara doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Auditie La Vioara - Jocuri pentru copii

Auditie La Vioara Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Auditie La Vioara pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Auditie La Vioara este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Auditie La Vioara, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri cu vioara, Jocuri cu viori, Jocuri cu cantareti, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Auditie La Vioara pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games