Jocuri Autobusul Cu Prizonieri


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Autobusul Cu Prizonieri

Descriere: In acest joc esti un membru al echipelor speciale de interventie care este martor la un atac al mafiei asupra unui autobus care transporta niste prizonieri catre o inchisoare din apropiere. Trebuie sa il ajuti pe gardianul din autobus sa impuste toti membrii mafiei pana sosesc ajutoarele. De asemenea, trebuie sa fi atent ca gardianul sa nu moara si autobusul sa nu fie distrus, altfel ai pierdut jocul. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "R" si tasta "A"
Publicitate

Jucati acum Autobusul Cu Prizonieri doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Autobusul Cu Prizonieri - Jocuri pentru copii

Autobusul Cu Prizonieri Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Autobusul Cu Prizonieri pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Autobusul Cu Prizonieri este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Autobusul Cu Prizonieri, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri de baieti, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu mafia, Jocuri mafia, Jocuri cu politie, Jocuri politie, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Autobusul Cu Prizonieri pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games