Jocuri Aventurile Unui Asasin


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Aventurile Unui Asasin

Descriere: Intra in personajul principal al jocului Aventurile unui asasin si termina toate misiunile pentru care ai fost angajat. Concentreaza-te maxim in fiecare nivel, foloseste-ti logica si indemanarea si fii mereu pe faza sa elimini personajele cheie din fiecare misiune. Trebuie sa respecti un anumit plan pentru a putea duce fiecare misiune la capat.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul cu impuscaturi Aventurile unui asasin. Cu tasta Space selectezi armele iar cu tasta R reincarci.
Publicitate

Jucati acum Aventurile Unui Asasin doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Aventurile Unui Asasin - Jocuri pentru copii

Aventurile Unui Asasin Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Aventurile Unui Asasin pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Aventurile Unui Asasin este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Aventurile Unui Asasin, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu asasini, Jocuri misiuni secrete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Aventurile Unui Asasin pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games