Jocuri Banditii Din Miami


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Banditii Din Miami

Descriere: Esti un agent FBI care trebuie sa supravegheze transportul unor prizonieri de la o inchisoare la alta. Chiar daca nu stai exact langa masina care transporta prizonierii, esti intr-un loc de unde poti vedea foarte bine oricine se apropie de aceasta masina. La un moment dat, vor aparea cativa banditi care vor incerca sa ii elibereze pe prizonieri. Ai grija sa nu scape!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul pentru a trage cu arma si tasta "SPACE" pentru a reincarca
Publicitate

Jucati acum Banditii Din Miami doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Banditii Din Miami - Jocuri pentru copii

Banditii Din Miami Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Banditii Din Miami pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Banditii Din Miami este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Banditii Din Miami, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Banditii Din Miami pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games