Jocuri Banzai


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Banzai

Descriere: Intoarce-te in timp si lupta ca si pilot in armata. Slujeste-ti patria cu mandrie si curaj. Piloteaza cu grija avioanele pentru a nu fi detectat de radar. Cand ajungi la locul indicat, elibereaza bombele. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura, tastele "Z", "X" si "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Banzai doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Banzai - Jocuri pentru copii

Banzai Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Banzai pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Banzai este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Banzai, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri cu avioane, Jocuri avioane, Jocuri cu lupte, Jocuri lupte, Jocuri cu razboi, Jocuri razboi, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Banzai pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games