Jocuri Barmanul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Barmanul

Descriere: Miguel are nevoie de bani si isi cauta un loc de munca. A gasit disponibil postul de barman, insa acum este doar in proba. El trebuie sa il impresioneze pe seful sau cu un punctaj cat mai mare astfel incat sa nu fie dat afara. Miguel nu a mai facut pana acum mix-uri de bauturi asa ca are nevoie de ajutorul tau.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Barmanul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Barmanul - Jocuri pentru copii

Barmanul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Barmanul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Barmanul este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Barmanul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri on line, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri cu barman, Jocuri barman, Jocuri bauturi, Jocuri cu bauturi, Jocuri cu mix de bauturi, Jocuri mix bauturi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Barmanul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games