Jocuri Barul De Gheata


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Barul De Gheata

Descriere: Un joc specific acestui anotimp rece, in care esti ospatar intr-un bar de gheata si ai ca misiune sa servesti clientii care vin sa bea ceva in acest bar. Dupa cum bine stii, aici este extrem de frig iar clientii nu vor rezista prea mult timp. Din acest motiv obligatia ta este sa ii servesti cat poti de repede.
Control: In barul de gheata te deplasezi cu ajutorul tastelor sageti. Foloseste tasta space pentru a interactiona cu oamenii din jurul tau.
Publicitate

Jucati acum Barul De Gheata doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Barul De Gheata - Jocuri pentru copii

Barul De Gheata Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Barul De Gheata pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Barul De Gheata este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Barul De Gheata, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de servit, Jocuri de iarna, Jocuri cu zapada, Jocuri cu gheata, Restaurantul de gheata, Barul de gheata, Jocuri de craciun,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Barul De Gheata pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games