Jocuri Batai Cu Apa


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Lupte > Batai Cu Apa

Descriere: Vara , pentru a te mai racori , te joci cu prietenii tai jocuri batai cu apa, unde va veti bate toti , aruncand cu apa unul in celalalt. Trebuie sa ii "inunzi" pe prieteni , pana cand acestia vor fi eliminati . Ai la dispozitie un pistol , cu care vei incepe sa tragi cu apa prin toata casa . Acest joc este foarte amuzant si este recomandat pentru copiii mici.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a arunca cu apa in prietenii tai . Trebuie sa ii nimeresti cu apa , pana ce in dreptul lor va aparea "Eliminated" ceea ce inseamna ca ei au fost eliminati . Totodata , trebuie sa ai grija si sa reincarci pistolul cu apa .
Publicitate

Jucati acum Batai Cu Apa doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Batai Cu Apa - Jocuri pentru copii

Batai Cu Apa Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Batai Cu Apa pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Batai Cu Apa este un joc din categoria Jocuri Cu Lupte unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Batai Cu Apa, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu apa, Jocuri cu batai, Jocuri cu pistoale de apa, Jocuri haioase, Jocuri amuzante, Jocuri pentru copii mici,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Batai Cu Apa pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games