Jocuri Batalia Constructorilor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Batalia Constructorilor

Descriere: "Batalia Constructorilor" este un super-joc bazat pe artilerie, oferind 35 de arme extrem de puternice! Incearca sa iti trimiti adversarii in zone cat mai joase de unde sa nu poata iesi, iar tu sa ii invingi. Acest joc este inspirat de seria Worms si reprezinta cu siguranta o reusita. Mult noroc amice!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul si sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Batalia Constructorilor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Batalia Constructorilor - Jocuri pentru copii

Batalia Constructorilor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Batalia Constructorilor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Batalia Constructorilor este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Batalia Constructorilor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Batalia Constructorilor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games