Jocuri Batalia Din Uniunea Sovietica


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Batalia Din Uniunea Sovietica

Descriere: Esti comandantul unei baze militare din Uniunea Sovietica. Baza ta a fost atacata de fortele aeriene ale Statelor Unite. Treaba ta este sa ai grija de unitatea ta militara si sa trimiti rachete pentru a distuge avioanele inamice. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Batalia Din Uniunea Sovietica doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Batalia Din Uniunea Sovietica - Jocuri pentru copii

Batalia Din Uniunea Sovietica Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Batalia Din Uniunea Sovietica pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Batalia Din Uniunea Sovietica este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Batalia Din Uniunea Sovietica , te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu avioane, Jocuri avioane, Jocuri cu razboi, Jocuri razboi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Batalia Din Uniunea Sovietica pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games