Jocuri Bebelusul De Lapte


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Bebelusul De Lapte

Descriere: In acest joc trebuie sa il ajuti pe un bebelus care s-a pierdut sa gaseasca drumul spre casa. Acest drum este foarte lung si este plin de pericole. Micutul bebelus nu va reusi fara tine. Ajuta-l sa treaca cu bine de albine, de curentul electric care circula prin cabluri si de multe alte obstacole. Colecteaza acadele, inimioare si alte bonusuri pentru a ramane cat mai mult in joc. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul. Apasati click pentru a sari
Publicitate

Jucati acum Bebelusul De Lapte doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Bebelusul De Lapte - Jocuri pentru copii

Bebelusul De Lapte Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Bebelusul De Lapte pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Bebelusul De Lapte este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Bebelusul De Lapte, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu bebelusi, Jocuri bebelusi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Bebelusul De Lapte pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games