Jocuri Ben 10 Salvatorul Orasului


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Ben 10 Salvatorul Orasului

Descriere: Ben 10 si de aceasta data este eroul nostru si mai mult decat atat, este Salvatorul Orasului. El este gata sa-si puna viata in pericol pentru a te salva pe tine si toata populatia de aici. Intra in cel mai nou joc de actiune cu Ben 10 si scapa de gasca de monstri, veniti sa distruga orasul. Arunca cu grenade, consuma incarcatoare de gloante pe ei si da jos toate creaturile zburatoare periculoase.
Control: Foloseste tastele W,A,S,D si tastele J,K,L pentru a juca jocul Ben 10 Salvatorul Orasului. Cu tasta J tragi in inamici, sari cu tasta K si arunci grenade cu tasta L. Deplaseaza-te folosind tastele W,A,S,D
Publicitate

Jucati acum Ben 10 Salvatorul Orasului doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ben 10 Salvatorul Orasului - Jocuri pentru copii

Ben 10 Salvatorul Orasului Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ben 10 Salvatorul Orasului pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ben 10 Salvatorul Orasului este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ben 10 Salvatorul Orasului, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ben 10 Salvatorul Orasului pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games