Jocuri Ben 10 Ultimate Alien 3D


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Ben 10 Ultimate Alien 3D

Descriere: Ben 10 Ultimate Alien este cel mai jucat joc de actiune din celebra serie de jocuri cu Ben 10. In acest episod el trebuie sa se lupte cu extraterestrii x. Acestia au furat niste piese componente de la o statie spatiala iar Ben 10 trebuie sa le recupereze. El se va transforma in diverse creaturi extrem de puternice pentru a se putea lupta cu extraterestri. Ben 10 Ultimate Alien 3D este un joc plin de actiune care cu siguranta iti va placea foarte tare. Distractie placuta !
Control: Ataca cu tasta Z si controleaza-l pe Ben 10 cu tastele sageti. Foloseste tasta X pentru a sari si tasta SPACE pentru a efectua lovituri speciale foarte puternice sau pentru a-l transforma pe Ben 10 in Extraterestru X.
Publicitate

Jucati acum Ben 10 Ultimate Alien 3D doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Ben 10 Ultimate Alien 3D - Jocuri pentru copii

Ben 10 Ultimate Alien 3D Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Ben 10 Ultimate Alien 3D pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Ben 10 Ultimate Alien 3D este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Ben 10 Ultimate Alien 3D, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri ben 10, Jocuri ben 10 cu extraterestri x, Jocuri cu extrateresti x, Jocuri ben 10 3d,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Ben 10 Ultimate Alien 3D pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games