Jocuri Big Mansion Afaceri Imobiliare


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Big Mansion Afaceri Imobiliare

Descriere: Esti un tanar agent mobiliar care tocmai a dat de un cartier plin de locuinte. Scopul jocului este de a cumpara si vinde case astfel sa faci cat mai mult bani pentru a cumpara cea mai mare casa din intregul cartier. Cumpara case mici, cand sunt ieftine si vinde-le cand se scumpesc.
Control: Pentru a juca foloseste MOUSE-UL cand apare o casa da CLICK ca sa o cumperi iar tot CLICK ca sa o vinzi, cand casa se face verde inseamna ca pretul creste iar cand se face rosie inseamna ca se ieftineste.
Publicitate

Jucati acum Big Mansion Afaceri Imobiliare doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Big Mansion Afaceri Imobiliare - Jocuri pentru copii

Big Mansion Afaceri Imobiliare Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Big Mansion Afaceri Imobiliare pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Big Mansion Afaceri Imobiliare este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Big Mansion Afaceri Imobiliare, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Case de vanzare, Jocuri cu case, Jocuri cu afaceri, Jocuri cu afaceri imobiliare, Jocuri pentru copii, Jocuri cu vile, Jocuri rpg,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Big Mansion Afaceri Imobiliare pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games