Jocuri Bike Mania Arena 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Bike Mania Arena 3

Descriere: Bike mania arena 3 este un superb joc cu motociclete ajuns deja la versiunea a 3-a , un joc in care tu vei avea parcurs mai multe trasee pe gheata. Mentine-ti echilibrul in timp ce escaladezi diverse obstacole din gheata, ai grija sa nu aluneci si sa cazi cu tot cu motocicleta. Aceste jocuri cu motociclete sunt in general pentru baietii ce adora la nebunie adrenalina .
Control: Pentru a conduce motocicleta vei folosi tastele directionale . Daca doresti sa pui pauza , tasta P te va ajuta .
Publicitate

Jucati acum Bike Mania Arena 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Bike Mania Arena 3 - Jocuri pentru copii

Bike Mania Arena 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Bike Mania Arena 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Bike Mania Arena 3 este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Bike Mania Arena 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu motociclete, Jocuri bike, Jocuri cu motorete, Jocuri pentru baieti, Jocuri adrenalina, Jocuri pe gheata, Jocuri cu zapada, Jocuri cu motoare, Jocuri bike mania,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Bike Mania Arena 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games