Jocuri Biroul Animalelor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Biroul Animalelor

Descriere: Ariciul Ted are nevoie de ajutorul tau pentru a-si obtine licenta. El trebuie sa intre in cladirea cu birouri si sa treaca de tot ceea ce ii sta in cale, adica daca vei intalni un lift stricat va trebui sa il repari, daca va fi mizerie pe jos va trebui sa cureti si asa mai departe. Insa, ai grija sa te grabesti!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Biroul Animalelor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Biroul Animalelor - Jocuri pentru copii

Biroul Animalelor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Biroul Animalelor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Biroul Animalelor este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Biroul Animalelor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pezo, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri animale, Jocuri cu animale, Jocuri birou, Jocuri cu birou,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Biroul Animalelor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games